Livet 💜 · youtube

Hösten är på antågande i trädgården och vi drömmer oss in i framtiden.

Britt-sommarvärme i all ära, men nu när hösten kom så känns det otroligt skönt med lite kyligare luft och jag tror aldrig jag har längtat så till hösten som i år. Härliga skogspromenader bland löv i underbara färger och svampkorgen fylls. Stora delar av grönsakslandet vintras in, skörden ska tas i från frostens kyla, bäddarna rensas på ogräs och får ett tjock lager av gräsklipp och löv för att få förbereda sig inför nästa säsong. Vissa bäddar förberedds för att höstsås och i andra bäddar är det snart dags att trycka ner vitlöksklyftor. Att sitta runt eldkorgen i trädgården, med en rykande het kopp te, lyssna på elden som sprakar och värmen som stiger upp mot en stjärnklar himmel- det är underbara kvällar som vi njuter av.

Vi passar även på att städa upp i trädgården nu inför kommande vintern, utemöblerna ska packas ihop, gräset ska klippas en sista gång och redskap ska plockas in. Det är skönt att kunna gå ner i varv lite och hinna med andra saker som vi inte har gjort på länge.

Här är senaste klippet från när vi fixade krukorna utanför huset.

Igår fick vi en trevlig stund vid brasan mitt emellan jobb och en middagsbjudning och vi fick äntligen sitta och filosofera fritt vad man vill i framtiden, vilka drömmar vi har och vad man kan göra för att nå dit. Jag tror det är viktigt att alla sätter sig ner och tänker igenom vad man vill med sitt liv, vad är din stora dröm- och hur kan man nå dit? Sätt upp delmål. Det finns folk på vägen som kan hjälpa dig att komma närmare målet. Och dom flesta hjälper faktiskt mer än gärna till. Det är bara att fråga.  Så idag ska jag sätta mig och ringa runt för att sätta igång vår drömt. Kanske vi inte når hela vägen, men kommer vi till ett delmål i taget så vore det väl underbart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s