Jorden vi ärvde- Drömmen vi lever · Livet 💜

Jorden vi ärvde- Drömmen vi lever!

För snart 6 år sen så gick jag en kurs i balansekonomi för Charlie Söderberg och hans team. Jag lärde mig så mycket på vägen, inte bara om ekonomi. Utan om hur jag får balans i livet, en ypperlig strumplåda och rensa ut energitjuvar.

En av uppgifterna var att sätta ett mål vad man ville satsa på i framtiden, och jag slängde ur mig att jag skulle skriva den där boken som jag tänk på i flera år. Jag fick fler heja-rop än jag kunde tro. Oj, nu hade jag sagt det högt, något som jag hade burit inom mig under en längre tid. Men nu när det var uttalat så var det bara att sätta sig och börja skriva. Det är inte så lätt som jag trodde. För att skriva behövde jag inspiration, stillhet och ibland ett glas vin eller två.

Jag lät de ta tid- ska jag skriva om hur vi lever och följer årstiderna så behöver jag följa årstiderna och dokumentera vad vi gör, hur vi lever. De hela blev ett stort klipp och klistra projekt!

Under 2 år skrev jag och dokumenterade från alla håll och kanter och sen började de stora jobbet att sätta samman allt till en bok. Under dessa åren arbetade jag samtidigt med att tillverka hästlampor, detta för att jag behövde ett startkapital för att täcka tryckkostnaden av boken.

Jag har en otrolig fördel med en farbror som har ägt ett bokförlag tidigare, de blev många timmar framför hans dator där vi filade på texter, teckensnitt, bilder, flyttade texter och allt annat som hör ett sånt här projekt till. Sakta men säkert så växte boken, och efter några månader så stod jag med första exet i min hand. Detta var på riktigt, och de kände jag på allvar när jag bar in första beställningen på 1000 böcker till övervåningen i huset.

Jag har valt att ge ut boken själv, utan något förlag i ryggen. Jag sköter allt från marknadsföring och lagerhållning till distribution. Allt för att själv kunna välja hur mycket jag vill arbeta med det och inte få några höga utgifter.

Nu är det 1 år och 7 månader sen som vi hade bokreleasen på Johnsons Gård utanför Varberg. Det känns så kul att kunna göra denna resan- utan krav på att jag måste prestera mer än jag behöver, utan får göra detta i min egen takt.

I januari i år så åkte jag och min man iväg på en liten ”kick-off” till en ödslig stuga vid en sjö, omgiven av tomma kohagar och skogen. Utan rinnande vatten, toalett och andra moderniteter så hade vi tid att sätta oss ner och verkligen gå igenom framtiden.

En av sakerna som vi kom fram till mellan alla böcker vi läste och alla djupa samtal, var att vi skulle satsa på vår blogg. Det är där vi vill nåt ut till fler människor. Jag började blogga mer frekvent direkt när vi kom hem från resan, och resultatet märktes direkt. Efter drygt 1 månad så hörde Grannliv av sig och undrade om jag ville börja blogga för dom. Nu fick jag förlängt bloggandet ytterligare 2 månader så fram till årsskiftet hittar ni mig på Grannlivs portal.

ERBJUDANDE!
På väg in i hösten och jag vill samtidigt passa på att ge alla mina och Grannlivs läsare ett fint sommarerbjudande! Ni kan nu beställa min bok: Jorden vi ärvde- Drömmen vi lever för endast 100kr (+frakt) om ni anger rabattkoden ”GRANNLIV” vid beställning via min hemsida www.brantas.se
Gäller tom 30/11-2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s